embajada de uruguay en finlandia

Embajada del Uruguay - Finlandia

El Jefe de Misión y el Cónsul participaron el jueves 12 de setiembre de un evento de promoción de vinos y carnes de Uruguay en la ciudad de Tampere. El evento tuvo lugar en el Restaurante Winebridge del Señor Timo Jokinen y consistió en una degustación de los vinos nacionales actualmente disponibles en el monopolio finlandés de bebidas alcohólicas (ALKO) y de carnes uruguayas que fueron preparadas en el restaurante, según video promocional de INAC (ver abajo). En la ocasión el Sr. Jokinen –quien enseña en una escuela profesional de sommeliers- realizó un repaso de las condiciones enológicas de cada producto que fueron complementadas por esa Misión con comentarios generales sobre el país, que lograron cautivar la atención del público presente.

Chief of Mission and Consul participated on Thursday, 12 September in a event to promote wines and meats of Uruguay in the city of Tampere. The event was held at the Winebrigde Restaurant, owned by Mr. Timo Jokinen and consisted of a session of wine and meat tasting of wines available at ALKO, the national alcoholic beverage retailing monopoly of Finland and Uruguayan meats prepared at the same restaurant, according to the instructions of a propotional video by INAC (see below.) On this ocassion, Mr. Jokinen, who also teaches at a professional school of sommelier explained to the participants about the enological conditions of each of the tasted wines. The information was complemented by this Mission with general comments on the country to further engage into the conversation with the participants.

Enlace / Link

The Paths of Wine in Uruguay


https://youtu.be/2rOQdUQEVC4

Receta / Recipe Chivito


https://uruguayanmeats.uy/recipes/chivito
https://youtu.be/yg7k8B0iI8g

#MRREE_Uruguay
Vinos del Uruguay

 

INAC Uruguay


Bodegas del Uruguay

Comparte este artículo

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn